0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Şubat 2023 Çarşamba 20:08:00 - Güncelleme:08 Şubat 2023 Çarşamba 20:08:00

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu taziyeleri kabul etti

Kaynak: AA

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremleri nedeniyle birçok ülkeden taziye telefonlarını ve mesajlarını kabul etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nu telefonla arayarak taziyelerini iletenler arasında Güney Kore Dışişleri Bakanı Park Jin, Japonya Dışişleri Bakanı Hayashi Yoshimasa, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Hissein Brahim Taha, Nepal Dışişleri Bakanı Bimala Rai Paudyal, Fildişi Sahili Dışişleri Bakanı Kandia Camara, Kuveyt Dışişleri Bakanı Salim bin Abdullah el-Cabir es-Sabah, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi yer aldı.

Kolombiya Dışişleri Bakanı Alvaro Leyva Duran, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Orta Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sylvie Baipo Temon ve Gambiya Dışişleri Bakanı Mamadou Tangara da mesajla Çavuşoğlu'na taziyelerini iletti.

Şu ana kadar 44 telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Çavuşoğlu, depremlere ilişkin taziyeleri kabul etmek için şu ana kadar 44 telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Etiketler : Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu deprem
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX