0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2021 Salı 14:01:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2021 Salı 15:06:00

Cumhuriyet yazarı Miyase İlknur'dan Halk TV yayınında skandal sözler! Türk askerine 'ihraç edilecek ürün' benzetmesi

Halk TV yayınında Ayşenur Arslan'ın konuğu olan Cumhuriyet Gazetesi yazarı İlknur, Türk askerine 'ihraç edilecek ürün' benzetmesi yaptı. İlknur, "Öyle görünüyor, artık ihraç edeceğimiz başka ürünümüz kalmadı" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur, Halk TV yayınında Türk askerine 'ihraç edilecek ürün' benzetmesi yaptı. Sunucu Ayşenur Ayşenur Arslan'ın "Afganistan'a asker göndereceğiz değil mi?" sorusuna yanıt veren İlknur, "Öyle görünüyor, artık ihraç edeceğimiz başka ürünümüz kalmadı" ifadesini kullandı.

Halk TV ekranlarında Türk askerine yönelik çirkin bir benzetmede bulunuldu. Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programında Mehmetçik için 'ihraç ürün' dedi.

Afganistan'daki Türk askerinin varlığı ve Kabil Havalimanı'nın güvenliğine ilişkin yürütülen görüşmelere ilişkin yapılan konuşma esnasında, sunucu Ayşenur Arslan, "Afganistan bilmecesi... Oralarda gidiş çok fena değil mi? Asker göndereceğiz değil mi? Öyle görünüyor" sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine söz hakkı alan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur, "Öyle görünüyor, çünkü artık ihraç edeceğimiz başka ürünümüz kalmadı" dedi.

Etiketler : Miyase İlknur Cumhuriyet Gazetesi Afganistan Türk askeri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX