0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2020 Cuma 12:51:00 - Güncelleme:25 Eylül 2020 Cuma 12:51:00

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ifade verdi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir televizyon programındaki iddiaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeye çağrıldı.

Selefi derneklerinin silahlandığı yönünde iddialarda bulunan ve kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ifadesine başvurdu.

TRTHaber'in haberine göre kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2 bin selefi derneğin silahlandığını öne sürmüş, "İç savaşa hazırlanıyorlar. Özellikle Batman, Adıyaman taraflarında çok selefi akım var. Bu silahlanmayı durdurun. Yarın bu işin önünü alamayız" demişti.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ifadesine başvuracağını açıklamıştı. Ünlü bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. 

Etiketler : ahmet mahmut ünlü cübbeli ahmet hoca ifade cemaat
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX