0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2020 Cuma 14:05:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2020 Cuma 14:22:00

CHP'nin bir oyunu daha çöktü! AK Partili Bostancı: Hukuki süreci MHP ile birlikte yürütmekteyiz

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı CHP'nin 'Kiralık vekil' oyununa ilişkin yaptığı açıklamada 'Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'dan son dakika açıklaması

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı yaptığı son dakika açıklamasında "Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler : ak parti naci bostancı mhp chp kiralık vekil
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX