0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2021 Pazar 09:30:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2021 Pazar 09:30:00

CHP ve İP'e sandık tehdidi: Oy istiyorsanız HDP'nin yanında duracaksınız

HDP Milletvekili Musa Piroğlu, Millet İttifakı'na “Sandıkta yan yana gelmeyi düşünenler şu an yan yana gelmek zorundadır” çağrısında bulundu.

HDP Milletvekili Musa Piroğlu'ndan Millet İttifakı içinde tartışma yaratacak çıkış geldi. Piroğlu, ittifak için "HDP'nin yanında durma" şartını dile getirdi. HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan da daha önce ittifaka yönelik benzer tehditlerde bulunarak, HDP ile aynı fotoğrafta olmamak için çabaların devam etmesi halinde farklı bir tavır takınacaklarını, 3. yol izleyeceklerini söylemişti.

OMUZ OMUZA VERİN

Piroğlu, Millet İttifikı bileşenlerine 7 Haziran seçimleri sürecinden ders çıkarılması uyarısı yaparak, özetle şunları söyledi: "HDP'nin yanında durmayan herkes Saray'ın yanında duruyor. Bu saldırılar da bir bütün ve iktidarın ülkede kalıcı olabilme saldırısıdır. Biz halkların ittifakını kurmaya çalışıyoruz, durduğumuz yer belli. Durduğumuz yer de her iki ittifak için sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Sandıkta yan yana gelmeyi düşünenler şu an yan yana gelmek zorundadır."

Etiketler : HDP Milletvekili Musa Piroğlu Millet İttifakı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX