0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Mayıs 2020 Cuma 16:25:00 - Güncelleme:18 Mayıs 2020 Pazartesi 11:12:00

Canan Kaftancıoğlu'nun efendilerine cevap geldi: Boğaz derindir

CHP Milletvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, sanki birilerinden emir almış gibi, peşin sıra darbe imasında bulunmasına devletten, ve AK Parti'den çok sert tepki geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, halkın 15 Temmuz destanını CHP'li Kaftancıoğlu'na hatırlatarak "Milletimiz buna en son yelteneni, 15 Temmuz'da Şehitler Köprüsü'nden Boğaz'a dökmüştü. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini darbe ile tehdit etmesine tepkiler dinmemişken CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Özel'in onaylayan ifadeler kullanması şimşekleri üzerine çekti.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ŞENOCAK: BOĞAZ DERİNDİR

Sanki bir yerlerden alınmış gibi, devlete darbe imalı yapılan tehdide, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan yanıt geldi.

Şenocak demokrasiyi hazmedemeyen vesayetin siyasi unsuru CHP'lilere tarihi bir hatırlatmada bulunarak şu ifadeleri kullandı;

""Seçimle olmazsa bir şekilde"

Milletimiz buna en son yelteneni 15 Temmuz’da Şehitler Köprüsü’nden Boğaz’a dökmüştü. Anlaşılan bünyesine demokrasi fazla gelen CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor.

Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir."

CANAN KAFTANCIOĞLU: BİR ERKEN SEÇİMLE VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE

Canan Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, "İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır" iddiasında bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL DE DARBE İMASINDA BULUNMUŞTU

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, seçimlere 3 yıl olmasına rağmen iktidardan öte sistemin değişeceğini söyleyerek darbe imalı açıklamalarda bulunmuştu. Daha da öteyen giden Özel, kendilerine karşı olan bürokratları da tehdit etmişti.

İşte o açıklama:

"Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız."

Etiketler : canan kaftancıoğlu özgür özel darbe chp vesayet ak parti bayram şenocak erdoğan cumhurbaşkanı millet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX