Brezilya polisi başına silah dayayıp rüşvet aldı! 'Tosuncuk' son gün dehşeti yaşadı

Brezilya polisi kafasına silah dayayıp rüşvet almış.
Çiftlik Bank üzerinden 77 bin 843 kişiyi 511 milyon TL dolandırdıktan sonra Brezilya'ya kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, bir video yayınlayarak Türk yargısına teslim olacağını duyurmuştu. Bu videonun ardından harekete geçen Brezilya polisinin, Aydın'ın Sao Paulo'daki evine baskın düzenlediği ortaya çıktı.

Aydın'ın başına silah dayayan polisin, serbest kalması şartıyla binlerce dolar rüşvet aldığı öğrenildi. Aydın, tüm bu olanlardan sonra 2 Temmuz'da Brezilya'daki Türk konsolosluğuna giderek teslim olmuştu.

Türkiye'nin talebi üzerine de sınır dışı edildikten sonra 3 Temmuz gecesi INTERPOL polislerince teslim alınarak Türkiye'ye getirilmişti.

AKŞAM
- Bakan Nebati: Otomotiv sektöründe ÖTV konusu gündemimizde yoktur
- MİT 'tepeden' çizik atıyor: 1 ayda 6 sözde yönetici etkisiz hale getirildi
- İstanbul'da yakalanan bombalı eylem hazırlığındaki teröristin keşif görüntüleri ortaya çıktı
- Hisarcıklıoğlu: Ara buluculuk merkezlerinin kurulmasıyla devrimsel bir adım atıldı
- Emine Erdoğan: Milli Eğitim Bakanlığımız, Aile Okulu Projesi'ne aileyi güçlendirme motivasyonuyla başladı
- Kadıköy'deki izinsiz gösterilere ilişkin 25 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı