Bodrum buluşması
Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 22:36:00
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 22:36:00
Projehane'nin kurucu ortağı Bilge Kuru, Maxx Royal Bodrum Resort'ta kozmetik markası Dior'un davetine ev sahipliği yaptı. Pervin Ersoy ile Arcon Kozmetik'in sahibi Deniz Aksoy'un da katıldığı etkinlikte güzelliğe dair son trendler anlatıldı. Bilge Kuru davete şıklığı ile damgasını vurdu.
Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki davete cemiyet hayatından çok sayıda isim geldi. Yalıkavak Marina'da Dior Beauty Pop-Up Boutique'deki yaz koleksiyon lansmanına katılan misafirler Dior'un yeni parfümlerini deneyimlediler.
KOKULARIYLA BEĞENİ TOPLADI
Koleksiyon hakkında katılımcıları bilgilendiren Arcon Kozmetik Kurucu Ortağı ve Ceo'su Deniz Aksoy, davete katılan ünlü isimlere yaz koleksiyonu hakkında bilgiler verdi. Dior Le Collection Privee en çok tercih edilen yaz koleksiyonu 2024 konsepti Toile de Jouy'un parfümlerinden Dioriviera, Jasmin Des Agnes ve Eden-Roc kokularıyla beğeni topladı.
LANSMANA BİRÇOK KİŞİ KATILDI
Yalıkavak Marina'da Dior Beauty Pop-Up Boutique'deki lansmana katılan isimler arasında; Pervin Ersoy, Şükran Güzeliş, Öznur Yakın, Ebru Akel, Zeynep Yılmaz, Yasemin Çağlar, Yeşim Çağlar Hattat, Mine Özmen, Özlem Alıcı, Pelin Akın Özer, Esra Erdem, Selin Çebi, İpek Develi, Ebru Kumova, Eda Tan, Sevinç İnanç Kılıç, Funda Karayel ve Asmer Sultanova'da vardı.


















