0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2019 Cumartesi 09:16:00 - Güncelleme:08 Aralık 2019 Pazar 16:38:00

BİLSEM öğretmen atamaları ne zaman?

BİLSEM öğretmen seçme ve atama başvuruları yayınlanan kılavuz ile birlikte belli oldu. Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen seçimi yapılacak. BİLSEM'de öğretmenlik yapmak isteyen adayların belirtilen tarihlerde başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Akabinde öğretmenler sözlü sınava tabi tutuluyorlar. Başarılı olan öğretmenler tercih yapabilecekler.

BİLSEM öğretmen atamaları yoğun ilgi görüyor. BİLSEM'de öğretmen olarak görev yapmak isteyen öğretmenler atama başvuru sürecini merak ediyor. BİLSEM öğretmen seçme ve atama başvuruları yayınlanan kılavuz ile birlikte belli oldu. Başvuru yapan ve sözlü sınavda başarılı olan adayların atamaları Bakanlıkça yapılacak. Atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde ilan edilecek.

BİLSEM ÖĞRETMEN BAŞVURU TARİHLERİ

Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen olarak atama başvuruları 2 Aralık ve 9 Aralık tarihleri aralığında alınacak.

BİLSEM ÖĞRETMEN BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunacak öğretmenler, elektronik başvuru formuna http://mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptıktan sonra “Başvuru İşlemleri” seçeneğine tıklayarak ulaşabileceklerdir.

Elektronik başvuru formu öğretmenler tarafından doldurulacaktır. Başvuru yapan öğretmenler puan Değerlendirme Kriterleri Formu’nda puan aldıkları kriterlere ilişkin belgeleri görevli oldukları okul/ kurum müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX