0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ağustos 2019 Cuma 09:16:00 - Güncelleme:28 Ağustos 2019 Çarşamba 09:57:00

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl edilir?

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? BİLSEM mülakat itiraz dilekçesi indirme sayfası binlerce öğrenci ve velisi tarafından yoğun olarak araştırılıyor. MEB tarafından erişime açılan BİLSEM mülakat sonuçlarına göre, 20 bin 263 öğrenci Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) yerleşmeye hak kazandı.

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? sorusunun yanıtı ve BİLSEM mülakat itiraz dilekçesi indirme sayfası binlerce öğrenci ve veli tarafından yoğun olarak araştırılıyor. BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz etmek isteyen veliler BİLSEM mülakat itiraz dilekçesi indirmek istiyor. MEB tarafından erişime açılan BİLSEM mülakat sonuçlarına göre, 20 bin 263 öğrenci Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) yerleşmeye hak kazandı. Sonuçtan memnun kalmayan veliler itiraz yollarına başvurmak için araştırmalar başladı. Bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında alınacak. 

Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ya da  İl millî eğitim müdürlükleri il tanılama sınav komisyonlarına yapılacak.

Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanında yapılan bireysel değerlendirmelere ilişkin itirazlar, sonuçların http://www.meb.gov.tr adresinden yayımlanmasından itibaren öğrenci velisi tarafından il millî eğitim müdürlükleri il tanılama sınav komisyonlarına yapılacaktır.

Komisyonlar bireysel değerlendirme sonuçlarına itirazları değerlendirip itiraz sonucu ile ilgili olarak veliyi bilgilendireceklerdir.

Genel Müdürlüğe yapılan itirazların cevaplanmasında genel evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlarda öğrenci T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

Faksla ve e‐posta yoluyla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX