0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Nisan 2020 Pazartesi 12:22:00 - Güncelleme:27 Nisan 2020 Pazartesi 14:34:00

Başkan Erdoğan'ın kurmayları, İslam düşmanı Ankara Barosu'na sert tepki gösterdi

Kaynak: gunes.com

ABONE OL

Ankara Barosu, sadece Kuran-ı Kerim'in hükümlerini açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında haddini aşarak kınama bildirisinde bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmayları, yerleşik vesayetin geride kalan enstrümanına sert tepki göstererek Prof. Dr. Erbaş'ın yanında yer aldı. İşte Ankara Barosu'na karşı ayağa kalkan devletin zirvesinden Diyanet İşleri Başkanı'na gelen destek mesajları...

Devletin zirvesinden 100 yıla yakın süregelen vesayet sisteminin devlet içindeki artıklarına karşı gereken cevaplar verildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sathında İslâma hakaret eden ve aşağılayıcı sözler sarf eden Ankara Barosu, sistemin bataklığında nefes alan bir kurum olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Vatandaşlarımız, Ankara Barosu'nun açıklamarına muhalif medya organlarında destek veren gazeteleri ve haber sitelerini dikkatle ve esefle görüyor.

PROF. DR. ERBAŞ ALLAH'IN HÜKÜMLERİNİ AÇIKLADI

Erbaş, Cuma hutbesinin önemli bir bölümünde, "Ey insanlar! İslâm zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın İslâmî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HIV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim" vaazını vermişti.

İşte yerleşik vesayetin sözcüsü Ankara Barosu'ndan yapılan yazılı açıklama:

İSLÂM KURALLARINI "AŞAĞILAMA" DİYE GÖSTERDİLER!

"Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın insanlığın bir kesmini nefretle aşağılayıp kitlelere hedef gösterdiği konuşmayı şaşkınlık ve hayretle izledik.

HARAMI İNKÂR ETTİLER!

Şaşkınlığımız; sesi çağlar öncesinden gelen bu şahsın, bir devlet kurumunun başında oturup söylemini kutsal sayılan değerler üzerine inşa ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesindeki kan kokan cüreti sebebiyledir.

İSLÂMA "DOGMA" DEDİLER, SAPKINLIĞA "İNSAN ONURU" DEDİLER!

Aldığımız ibretse, anılan şahsın içinde bulunduğu takvim yılında yaşamasına rağmen bundan sekiz-dokuz nesil önceki büyükleriyle aynı zihinsel ve dogmatik sınırlara sahip olmak için insan onuruna karşı gösterdiği büyük direnişten kaynaklanmaktadır.

MÜSLÜMANLARA, ORTA ÇAĞ AVRUPA'SINDA YAŞANAN "ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ, KADIN DÜŞMANI VE KADIN YAKTI" İFTİRASINI ATTILAR!

Görevde olduğu süre boyunca çocuk tecavüzcülerine gözlerini kapatıp kadın düşmanlığının manevi zeminini dini söylemlerle meşrulaştırma çabası karşılığında maaş alan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın deprem, LGBTİQ+, kadın ve çocuk söylemlerine rağmen halen görevde kalması durumunda, sonraki konuşmasında halkı ellerinde meşalelerle meydanlarda 'cadı' diye kadın yakmaya davet etmesi kimseyi şaşırtmamalıdır. Anılan şahsı ve ona hak veren zihniyeti büyük bir şaşkınlık ve ibretle kınadığımızı tüm kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”

DEVLETİN ZİRVESİ, PROF. DR. ERBAŞ'IN YANINDA YER ALDI VE ŞARLATANLARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Başkan Erdoğan'ın başdanışmanları ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyesi olan bakanların birçoğu olmak üzere devletin en üst zirvesinden Ankara Barosu'na çok sert tepki geldi.

İşte sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamalar:

"ALLAH’IN HÜKMÜNE DİL UZATANLAR BU DÜNYADA DA AHİRETTE DE HÜSRANDADIR"

Başkan Erdoğan'ın Başdanışmanı İbrahim Kalın, "Zamanı ve mekanı yaratan Allah’ın hükmüne dil uzatanlar bu dünyada da ahirette de hüsrandadır. İlahi hükmü dile getiren Ali Erbaş yanlız değildir" ifadeleriyle Prof. Dr. Erbaş'ın yanında durdu.

"AYAK TAKIMI BİLSİN Kİ..."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ali Erbaş hocamız çağları aydınlatan dinimiz İslâm’ın hükümlerini dile getirdi. İslâmla olan dertlerini Sn. Ali Erbaş üzerinden görmeye çalışan bu ayak takımı iyi bilsin ki, ebedi yurdumuzun üstünde ezanlar dinmedikçe sizin hükmünüz olmayacak." açıklamasıyla Ankara Barosu'na ve arkasındaki İslâm düşmanlarına meydan okudu.

"ALİ ERBAŞ HOCAYA MÜNASEBETSİZCE SALDIRANLARIN KEYİFLERİNE GÖRE..."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İnsana kâinatta hak ettiği değeri göstererek, evvelimizi ve ahirimizi kul olmanın idrakiyle aydınlatan yüce dinimiz İslâmın kaideleri, Ali Erbaş hocaya münasebetsizce saldıranların keyiflerine göre sorgulanacak kaideler değildir" yorumuyla Diyanet İşleri Başkanı'nı destekledi.

"KÜSTAHÇA KÜÇÜMSEDİĞİNİZ O SES..."

Adalet Bakabı Abdulhamit Gül, "Çağlar öncesinden diyerek küstahça küçümsediğiniz o ses, İslâmın kıyamete dek sürecek çağlar üstü sesidir. Kulakları var duymazlar..." sözleriyle desteğini dile getirdi.

"ANKARA BAROSU’NUN YAPTIĞI FAŞİST AÇIKLAMA TAM BİR TERBİYESİZLİKTİR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İslâmi değerleri dile getirdiği için Diyanet İşleri Başkanımız Sn. @DIBAliErbas hakkında, Ankara Barosu’nun yaptığı faşist açıklama tam bir terbiyesizliktir. Faşizmin en küstah ve terbiyesiz hallerinden birinin bir baro adına yapılan açıklamada görülmesi ibretliktir.

İnsanların inandıkları değer sistemine göre konuşması en doğal haktır. Anormal olan bunun tersini talep etmektir. Ankara Barosu’ndan kafasını uzatan faşist zihniyet, Sn. @DIBAliErbas’ı en temel haktan mahrum etmeye çalışan küstahça bir saldırganlık sergilemektedir." ifadeleriyle destek verdi.

"DİNİ DEĞERLERİMİZİ HATIRLATTI"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan ayında ailelerimizi ve nesillerimizi korumak adına dini değerlerimizi hatırlatan Diyanet İşleri Başkanımız @DIBAliErbas'ın yanındayız. Milli ve manevi değerlerimize saldıran her girişim karşısında yine toplumu bulacaktır. Ali Erbaş yalnız değildir. açıklamasında bulundu.

"ALLAH'IN EMİRLERİNİ VE YASAKLARINI ANLATAN..."

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Diyanet İşleri Başkanımız, Sayın Hocamız Ali Erbaş yalnız değildir. Allah’ın emirlerini, yasak kıldıklarını anlatan, Allah’ın izniyle hiçbir zaman yalnız olmayacaktır. Hocamıza yapılan alçak saldırıları kınıyorum." dedi.

Etiketler : Ali Erbaş Cumhurbaşkanlığı kabine bakanlar eşcinsellik tepki lgbt LGBTİQ dogma islam düşmanı haber oku google News
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX