Başkan Erdoğan'dan 'Mardin' paylaşımı

Kaynak: TRT Haber
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı "Mardin" paylaşımında, "Türkiye Yüzyılı şarkısı"nın Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice seslendirildi, Cumhurbaşkanı Erdoğan da şarkı sözlerini okudu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye, 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır." ifadelerini kullandı.
Erdoğan, sosyal medya hesabından, Mardin'in yöresel ve kültürel özelliklerinin yanı sıra kente yapılan yatırımların yer aldığı bir video paylaştı.
Mardin Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye; 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır! pic.twitter.com/EglcnGR4Ui
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) December 17, 2022
"Türkiye Yüzyılı şarkısı"nın Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice seslendirildiği videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan da şarkı sözlerini okuyor.
Erdoğan, paylaşımında "Mardin, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye, 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır." değerlendirmesini yaptı.
- Irak'ın kuzeyindeki barınma kamplarından kaçan 4 PKK'lı terörist teslim oldu
- Bahçeli: İnsanlarımızı mutlu, kardeşlerimizi güçlü yapacağız
- Başkan Erdoğan: Türkiye, her türlü kaybı telafi edecek güce ve kapasiteye ulaşmıştır
- Başkan Erdoğan: Benim milletim teröristlerle el ele olanlara yol vermeyecek
- Fahrettin Altun'dan Danimarka'daki çirkin saldırıya tepki
- Depremden etkilenen Osmaniye'de 83 bin 917 çocuğa psikososyal destek sağlandı