0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mayıs 2021 Cumartesi 23:32:00 - Güncelleme:08 Mayıs 2021 Cumartesi 23:53:00

Başkan Erdoğan'dan Kadir Gecesi mesajı

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan mesajında, "Sonsuz hikmetle dolu bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizi tebrik ediyorum. Sonsuz hikmetle dolu bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum

Erdoğan'ın, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nin görseli üzerinde paylaştığı iletide ise Hazreti Muhammed'in, "Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi'ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" hadis-i şerifi yer aldı.

Etiketler : başkan erdoğan kadir gecesi mesaj
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX