0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2023 Pazar 13:56:00 - Güncelleme:29 Ocak 2023 Pazar 13:56:00

Başkan Erdoğan'dan BBP'nin 30. kuruluş yıl dönümü mesajı

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Başkan Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin 30'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Vatanımızın bekasına, milletimizin istiklal ve istikbaline yönelik saldırılarda daima güçlü bir duruş sergileyen Büyük Birlik Partisi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin 30'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Büyük Birlik Partisi'nin kurucu genel başkanı, dava ve aksiyon adamı, milli iradenin yiğit savunucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi bu vesileyle bir kez daha rahmetle yad ediyorum" ifadesini kullandı.

"Vatanımızın bekasına, milletimizin istiklal ve istikbaline yönelik saldırılarda daima güçlü bir duruş sergileyen Büyük Birlik Partisi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

"ARAMIZDAKİ DAYANIŞMANIN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aramızdaki dayanışmanın artarak devam edeceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Etiketler : recep tayyip erdoğan bbp büyük birlik partisi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX