0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Aralık 2021 Pazartesi 18:25:00 - Güncelleme:06 Aralık 2021 Pazartesi 20:38:00

Başkan Erdoğan Katar'da onuruna verilen yemeğe katıldı

Kaynak: AA

ABONE OL

Resmi bir ziyaret için Katar'da bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, onuruna verilen yemeğe katıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bir yıllık aranın ardından resmi ziyaret için Katar'a gitti.

Başkan Erdoğan, 1 yıllık aranın ardından resmi ziyaret için Katar'a gitti. Ziyaret kapsamında ikili ilişkiler gözden geçirilecek, bölgesel gelişmeler değerlendirilecek.

Hamad Uluslararası Havaalanı'nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Maliye Bakanı Ali bin Ahmed Alkuwari, MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu ve Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanı Piyade Kurmay Albay Bilal Çokay tarafından karşılandı.

Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Doha'ya gitti.

Başkan Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin babası Emir Şeyh Hamed bin Halife Al Sani tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı Doha'daki akşam yemeği, basına kapalı gerçekleşti.

Etiketler : başkan erdoğan havaalanı çavuşoğlu msb
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX