Başkan Erdoğan, El Burhan ile görüştü

Başkan Erdogan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Başkan Recep Tayyip Erdogan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Konuya ilişkin İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak Bayramın tüm Sudan halkı ve İslam Âlemi için hayırlara vesile olması temennisi iletildi.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'da yaşananların maalesef bir Bayramı daha buruk karşılamamıza neden olduğunu belirterek gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türk Büyükelçiliğinin yaşananlara rağmen Sudan'dan ayrılmadığını ve bu sayede faaliyetlerin kesintisiz bir şekilde Port Sudan'dan yürütüldüğünü belirtti."
- 'Barbaros Hayrettin Paşa' Trabzon Limanı'na demir attı
- Meteoroloji uyardı: İstanbul'da sağanak bekleniyor
- Fransa Büyükelçisi Dumont, Başkan Erdoğan'a güven mektubu sundu
- Azerbaycan'ın zaferi üçüncü yılında... 2. Karabağ Savaşı'nın şehitleri anıldı
- Barış Turgut Kimdir?
- Türkiye'ye sızmaya çalışan PKK'lı terörist sınırda yakayı ele verdi