0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2020 Perşembe 19:18:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2020 Perşembe 19:18:00

Bakan Soylu: Demokrasinin asıl derdi vesayettir! Darbe ise vesayetin iktidar aracı, demokrasiye sapladığı mızrağıdır

Kaynak: AA

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "14 Mayıs 'milletin iktidarı' idi. Millet, o günden beri darbeciler ve vesayet sahipleri ile sandık üzerinden namus ve özgürlük mücadelesi veriyor. Demokrasinin asıl derdi vesayettir! Darbe ise vesayetin iktidar aracı, demokrasiye sapladığı mızrağıdır." ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demokrat Partinin iktidara gelişinin 70. yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

14 Mayıs'ın "milletin iktidarı" olduğunu vurgulayan Soylu, şunları kaydetti:

"Millet, o günden beri darbeciler ve vesayet sahipleri ile sandık üzerinden namus ve özgürlük mücadelesi veriyor. Hem de kendi adamlarıyla. O gün Menderes'le, bugün Recep Tayyip Erdoğan'la. Yaşa var ol millet, yaşa var ol demokrasi. Demokrasinin asıl derdi vesayettir. Darbe ise vesayetin iktidar aracı, demokrasiye sapladığı mızrağıdır. Vesayetin bitmesi, vatanın bağımsızlığı, milletin özgürlüğü ve zenginliğidir. Darbe ve vesayetle mücadele eden aziz milletimizin tüm evlatlarının önünde saygıyla eğiliyorum."

Etiketler : 14 mayıs içişleri bakanı süleyman soylu demokrat parti
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX