Bakan Fidan, 28 Temmuz'da Macaristan'ı ziyaret edecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó'nun daveti üzerine 28 Temmuz tarihinde Macaristan'ı ziyaret edecek.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó'nun daveti üzerine 28 Temmuz tarihinde Macaristan'ı ziyaret edecek
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Sayın Bakanımız, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Péter Szijjártó'nun davetine icabetle 28 Temmuz 2023 tarihinde Macaristan'ı ziyaret edecektir.
Ziyaret vesilesiyle, stratejik ortağımız ve müttefikimiz Macaristan ile ikili ilişkilerimizin tüm veçheleriyle ele alınması, ayrıca Türkiye-AB ilişkileri ile güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir.
- Türkiye'nin kredi notu görünümü durağana yükseldi
- Selçuk Bayraktar'dan Başkan Erdoğan'a TEKNOFEST teşekkürü
- Şanlıurfa merkezli dolandırıcılık operasyonu: 9 tutuklama
- Karabağ Zaferi'ni hazmedemeyen ABD'li oyuncudan Türklere alçak iftira
- AK Partili Kabaktepe'den İGDAŞ'ın arsa satış ilanına sert tepki: "Neyi ödeyemedi de satışa çıkarılıyor"
- Başkan Erdoğan'dan Musk'a cevap: "Büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum"