0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:50:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:09:00

Bahçeli'den 'Kayyum' kararı sonrası ilk açıklama: Hükümete desteğimiz tamdır

MHP lideri Devlet Bahçeli, kayyum atanan belediyelerle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayarak tebrik etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayarak, Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine kayyum atanması dolayısıyla desteğini iletti. Bahçeli 3 HDP'li belediye başkanın görevden alınmasıyla ilgili, operasyonun önemli olduğunu ve hükümete desteklerinin tam olduğunu belirtti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak Diyarbakır, Van ve Mardin belediyeleriyle ilgili operasyonlardan dolayı tebrik etti ve başarılar diledi.

"DESTEĞİMİZ TAM"

MHP Lideri, bu belediyeler ile ilgili alınan tedbirin büyük, yerinde ve önemli bir operasyon olduğunu ifade etti. Terörle mücadele kapsamında hükümetin ve İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun tasarruflarını desteklediklerini belirten MHP Lideri, “Hükümete ve size desteğimiz tamdır” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX