0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2019 Perşembe 09:12:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 13:04:00

Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor?

Avlu yeni sezon tarihi açıklandı. Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu kaç bölüm yayınlanacak? soruları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Avlu hayranlarının merakla beklediği yeni sezon tarihi belli oldu.

Avlu kaç bölüm yayınlanacak? Avlu dizisi ne zaman başlıyor? Avlu yeni sezon ne zaman yayınlanacak? soruları gündeme damgasını vurdu. Diziseverler tarafından sabırsızlıkla beklenen Avlu yeni sezon tarihi açıklandı. İki sezondur Star TV'de yayınlanan dizi kanalda 30 Mayıs'ta final yapmıştı. Dizinin yeni sezonunun Netflix üzerinden yayınlanacağını Demet Evgar açıklanmıştı. Demet Evgar yeni anlaşmayı, “?Avlu yeni sezonda Netflix’te olacak: Dizimiz Netflix Original’a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk… Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. Çok gurur duyuyorum!” şeklinde duyurmuştu. Avlu dizisi hayranları Avlu'nun yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağını öğrenmek istiyordu. Avlu yeni sezon tarihi belli oldu. Avlu dizisi ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı haberimizde..

AVLU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Avlu, eski sezonları 18 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak. Yeni sezon çekimlerine ise Ocak ayı gibi başlanacak.

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX