0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Haziran 2023 Cuma 18:03:00 - Güncelleme:02 Haziran 2023 Cuma 18:03:00

Ankara'dan sonra İzmir'de de aynı manzara... Trafik aksadı, iş yerlerini su bastı

Ankara'da yaşanan sel manzaralarına İzmir de dahil oldu. Etkili olan sağanak yağış trafikte aksamalara, bazı iş yerlerinde su baskınlarına neden oldu. Esnaf ve vatandaşlar, CHP yönetimindeki belediyeye isyan etti.

İzmir'de sağanak yağış trafikte aksamalara, bazı iş yerlerinde su baskınlarına neden oldu. Kentte, öğle saatlerinde başlayan yağmur yer yer şiddetini artırdı.

Bornova, Konak ve Karabağlar ilçelerinde zemin katlarda bulunan bazı iş yerlerini su bastı.

YAĞIŞ, TRAFİKTE AKSAMALARA YOL AÇTI

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda da sağanak nedeniyle esnaf, suların dükkanlarına girmemesi için süpürge ve çekpas ile önlem aldı.

Kentte itfaiye ekipleri, su birikintilerini tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Esnaf ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kaderi ile baş başa kalan esnaf, dükkanını dolduran yağmur sularının kendi çabası ile boşaltmak için uzun uğraş verdi. Yaşananlara isyan eden vatandaş her yağmurda aynı görüntülerin yaşandığı tarihi çarşıdaki altyapı çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını istedi.

Etiketler : izmir yağış bornova
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX