0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2023 Cuma 11:41:00 - Güncelleme:07 Nisan 2023 Cuma 11:41:00

AK Parti'den DSP'ye sürpriz ziyaret

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "seçimde beraber yol yürüyebileceğimizi düşündük." dedi. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katkı vermek istediklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bu seçimde beraber yol yürüyebileceklerini düşündüklerini söyledi.

"14 MAYIS SEÇİMLERİ YENİ BİR UMUT OLACAK"

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise, terörden tamamen arınmış, ekonomik kalkınmasını planlamış, tam bağımsız ülkenin yeniden inşası için vesile olacağını söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin yeni bir dönem, yeni bir umut olacağını dile getiren Aksakal, DSP'nin, Atatürk'ün yolunda, Bülent Ecevit'in öğretileri yolunda ilkeli bir duruşla, dürüstlük ve şeffaflık içinde yoluna devam edeceğini ifade etti.

DSP'nin, seçimlerin ilk turda sonuçlanması, istikrarın bozulmaması için elinden geleni yapacağını vurgulayan Aksakal, "Bu değerli öneriyi biz de emekten yana sol bir parti olarak katkılarımızı sunmak istediğimizi, yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacağı görüşünü paylaştık. Başkanlık kurulunda tartışarak halkımızla paylaşarak, bizi kabul ederlerse ziyaret planlıyoruz." dedi.

Etiketler : ak parti dsp ziyaret binali yıldırım
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX