0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Şubat 2023 Pazartesi 18:24:00 - Güncelleme:06 Şubat 2023 Pazartesi 18:24:00

AK Parti Sözcüsü Çelik: Devletimiz güçlüdür, hepimiz sahadayız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik; "Devletimiz güçlüdür, hepimiz sahadayız. Yeterli sayıda ekibimiz ve aracımız var, enkazlara müdahale ediliyor." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 ilde de yeterli sayıda ekip yeterli sayıda araç olduğunu ve enkazlara müdahale edildiğini açıkladı.

Çelik şunları kaydetti:

"En önemlisi uzman ekiplere yardımcı olmak onların çalışmasına müdahale etmemek gerekiyor. Zaman zaman vinç de gelseydi deniliyor. Elimizde tüm araçlar var. Burada uzman ekip ne derse o oluyor. Devletimiz güçlüdür. Şu anda bütün duamız gayretimiz enkaz altındaki insanlarımızın çıkartılmasıdır. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Cumhur İttifakı olarak sahadayız. Hepimiz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir imtihan ile karşı karşıyayız. Dayanışma ile aşmaya çalışacağız. Yeterli sayıda ekip, yeterli sayıda araç enkazlara müdahale ediyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX