"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" Emine Erdoğan'dan videolu paylaşım: Her fidan ülkemizin bereketli ufkuna armağan olsun

Yayın Tarihi: 11 Kasım 2025 Salı 12:07:00

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2025 Salı 12:07:00

Emine Erdoğan, "81 ilimizde toprağa uzanan eller, Yeşil Vatan Seferberliği'nin ne kadar güçlü bir iradeye dayandığının nişanesidir." ifadelerini kullandı. Emine Erdoğan, her fidanın çocukların yarınlarına, ülkenin bereketli ufkuna armağan olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NSosyal hesabından "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Bu topraklara sevdalı olmak, sadece üzerinde yaşamak değil, ona nefes olacak her değeri çoğaltmaktır. Bugün, bu niyetle 81 ilimizde toprağa uzanan eller, Yeşil Vatan Seferberliği'nin ne kadar güçlü bir iradeye dayandığının nişanesidir. Bu çabaya omuz veren her yaştan vatandaşımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her fidan, çocuklarımızın yarınlarına, ülkemizin bereketli ufkuna armağan olsun."