Tüm aşklar sonsuza dek sürmez!

Hayatınızın belirli dönemlerinde birini çok sevebilir ve ilişkinizin sonsuza dek sürmesini isteyebilirsiniz. Ancak hiçbir aşk maalesef ki ölümsüz değildir. Partnerinizin davranışları kafanızı karıştırıyor hatta bazen sevilmediğinizi hissediyorsanız tehlike çanları çalıyor demektir. İşte yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren 5 işaret…

4.06.2024 20:35:00

Yayın Tarihi

4.06.2024 20:35:00

Güncelleme Tarihi
1/10

5 İŞARET


Partnerinizin davranışları kafanızı karıştırıyor hatta bazen sevilmediğinizi hissediyorsanız tehlike çanları çalıyor demektir. İşte yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren 5 işaret...

2/10

1. HATALARA GÖZÜNÜZÜ KAPATIYORSANIZ


Kendi güzelliği veyahut yakışıklılığından emin partneriniz sizi nasıl etkiyeceğini biliyorsa dikkat.

4/10

2. İLETİŞİM YOKSA!

Partneriniz sizinle yeterince iletişim kurmuyor ya da sizi sürekli ertelemek istiyorsa ilişkinizi bir gözden geçirin deriz.

5/10

3. YANINDA HALA ÇEKİNİYORSANIZ


Partnerinizi hala etkilemek için kılıktan kılığa giriyor, hiç yapmayacağınız davranışları sırf ilgisini çekmek için yapıyorsanız maalesef ki yanlış kişiyle birliktesiniz.

6/10

4. PARTNERİNİZİN SİZ DIŞINDA BİR HAYATI YOKSA


Her ilişkide ilgi tabii önemlidir. Ancak tek ilgi alanı olduğunda, onun başka hayatının olmamasına sebep olacak.

8/10

5. TARTIŞMALAR ARTIYORSA


Her ilişkide fikir ayrılıkları ve tartışmalar normaldir. Hatta kavgalar bir bakımdan ilişkinin tuzu biberi bile diyebiliriz.

9/10

Ancak bu tartışmaların sıklığı artıyor ve kavgalarınızda saygı ortadan kalkıyorsa ilişkinizi süzgeçten geçirmenizi öneririz.