Göltürkbükü'nde sosyetik mekanda tekme tokat maske kavgası

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinin en ünlü beach cluplarından Maçakızı'nda, maske takma ve sosyal mesafe kuralına uyulmaması nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. 2 grubun yumruklarla birbirine girdiği kavga, işletmenin güvenlik görevlileri tarafından ayrıldı. Kavga, diğer müşteriler tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

24.08.2020 14:51:00

Yayın Tarihi

24.08.2020 15:05:00

Güncelleme Tarihi
1/13

 2 grubun yumruklarla birbirine girdiği kavga, işletmenin güvenlik görevlileri tarafından ayrıldı. Kavga, diğer müşteriler tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

2/13

Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi’nde bulunan ve her yıl tatil sezonu başında menüsündeki fiyatlar ile gündeme gelen ünlü beach club Maçakızı'nda, dün kavga çıktı. 

3/13

 İddiaya göre, bir grup, maske takmadıkları ve sosyal mesafeye de uymadıkları ileri sürülen yabancı turistlerden oluşan başka bir grubu uyardı. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma çıktı.

4/13

Tartışma kısa sürede yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. İşletmenin özel güvenlik görevlileri müdahale ederek tarafları ayırdı. 

5/13

O anlar mekandaki diğer müşteriler tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.