Diva mesaisi

1 / 9
Bülent Ersoy, gece yarısı gittiği alışveriş merkezinde dünyaca ünlü bir kozmetik mağazasını açtırdı. Çalışanları gece 2.00'ye kadar ayakta tuttu.
GÜNEŞ ÖZEL HABER
GÜNEŞ ÖZEL HABER

2 / 9
Alışveriş için sık sık mağaza kapattırma haberleriyle gündeme gelen Türk Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, bu kez Kanyon'da saat 22.00'de kapanan dünyaca ünlü bir kozmetik mağazasını açtırıp alışveriş yaptı.

3 / 9
Yaklaşık 3 saat boyunca kozmetik bölümünde alışveriş yapan Ersoy, makyajsız haliyle görüntülenmemek için kepenkleri kapattırdı.

4 / 9
3 yıl önce de aynı mağazayı açtırtıp 50 bin liralık ürün alan Diva, bu kez daha mütevazı bir alışveriş yaptı.

5 / 9
Defalarca kez Nişantaşı'nda gözlükçü, giyim mağazası, kuaför ve ayakkabı dükkanı açtırttığı için haber olan ünlü sanatçı, bu kez gazetecileri atlatmayı başardı.

6 / 9
Bülent Ersoy, daha önce de Kapalıçarşı'da bir mücevherciyi gece yarısı açtırmıştı.

7 / 9

8 / 9

9 / 9