Bursa'da korku dolu anlar! 2 katlı metruk binada başlayan yangın başka bir binaya sıçradı

BURSA'da 2 katlı metruk binada başlayan yangın yan taraftaki metruk binanın çatısına sıçradı. Binanın bir kısmının yola çöktüğü yangın nedeniyle mahallede korku dolu anlar yaşandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

25.09.2020 07:46:00

Yayın Tarihi

25.09.2020 08:57:00

Güncelleme Tarihi
1/17

Yangın, saat 6.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Şahabettinpaşa Mahallesi’ndeki 2 katlı boş bir binada çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 

2/17

 İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun bir çalışma başlatırken polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı

3/17

Dumanlar çevrede bulunan apartmanları da sardığı yangında polis ekipleri kapı zillerine basarak çevredeki apartmanları tahliye etti. Yangına 7 itfaiye ekibi müdahale ederken alevler aynı sokak üzerine bulunan 2 katlı boş binanın çatısına sıçradı.

4/17

Yanan metruk binanın duvarı çökerek sokağın kapanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından yangın çevredeki diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

5/17

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin araştırıyor. Polis çıkan yangın hakkında soruşturma başlattı.