Başkentte üç gecekondu yandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir gecekonduda çıkan ve bitişiğindeki iki gecekonduya daha sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü.

28.06.2020 07:36:00

Yayın Tarihi

28.06.2020 07:37:00

Güncelleme Tarihi
1/11

Ankara’nın Altındağ ilçesinde iddiaya göre kundaklanan gecekonduda çıkan ve bitişiğindeki iki gecekonduya daha sıçrayan alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

2/11

Olay, gece geç saatlerde Ankara’nın Altındağ ilçesi Kale Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre husumetlileri tarafından yakıldığı öne sürülen gecekonduda yangın çıktı. Yanan gecekondudan sıçrayan alevler, bitişiğindeki 2 gecekonduya daha sıçradı.

3/11

Kısa sürede büyüyen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler içinde kalan gecekondulardaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

4/11

Öte yandan mahalle sakinleri, gecekondularda oturanların yaşadıkları bir husumet nedeniyle evlerini bir süre önce terk ettiklerini iddia ederken yangının, kundaklama sonucu çıkmış olabileceğini öne sürdü. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.