Acun Ilıcalı'dan yıllar sonra gelen itiraf! "Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz"

Ünü televizyoncu Acun Ilıcalı, Eser Yenenler'in sunduğu 'Eser Yenenler Show'a konuk oldu.

13.01.2020 16:28:00

Yayın Tarihi

13.01.2020 17:35:00

Güncelleme Tarihi
1/10

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 'EYS'nin 'Doğduğun Ev Kaderindir' konulu özel bölümüne damga vurdu. Acun Ilıcalı, "TV8'de neden dizi yok?" sorusuna, Eser Yenenler'e takılarak yanıt verdi.

2/10

"Ben bunu açıklamaya geldim. İnsanlar soruyor; 'TV8'de neden dizi yok?' diye. Sağ olsun Eser'ler dizi yaptı, o günden sonra bizde dizi yoktu." "Sizden sonra ibre değişti. Mesela geçen sene iki tane tutan dizimiz vardı."

3/10

"Sizi dizi benim için çok önemli, ailecek seyrediyoruz. Oradaki mizahı yakalayamadılar. Onu saklıyorum, belki 10 yıl sonra yakalarlar, son umudum o. Gece 3'te, 8.30'da tekrarı var, izleyebilirsiniz."

4/10

Acun Ilıcalı'nın çarpıcı açıklamalar sonrası Eser Yenenler, "Kanala çok ufak zarar ettirmiş olabiliriz. Bizim de tek tutmayan işimiz. Neden olmadı anlamadık" ifadelerini kullandı.

5/10

Amerika’da ABC Family’de yayınlanan popüler sitcom 'Baby Daddy', Türkiye’de 'Bana Baba Dedi' ismiyle ekranlara gelmişti.

6/10

'Bana Baba Dedi'de; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yanı sıra Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan rol almıştı.

7/10

Beklentileri karşılayamayan yapım, kısa süre sonra ekranlara veda etmişti.