0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2021 Cumartesi 11:57:00 - Güncelleme:20 Kasım 2021 Cumartesi 12:35:00

Turgay Güven: Artık Avrupa'da da hizmet veriyoruz

Başarılı fotoğraf sanatçısı Turgay Güven, Bursa'da kurduğu Güvence Art adlı firmasıyla yurt dışına açıldı. İlk şubeyi doğduğu topraklarda; Bulgaristan'da açan Güven, şimdilerde ekibiyle birlikte Belçika, Fransa, Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde de düğün çekimleri gerçekleştiriyor.

Lise yıllarında başlayan fotoğraf merakı, Turgay Güven'i devler ligine taşıdı. 2014 yılında Bursa'da kendi firmasını kurarak düğün, nişan, doğum günü ve özel günler için konsept çekimler yapmaya başlayan Güven, yenilikçi vizyonu ve dikkat çekici çalışmaları sayesinde kısa sürede adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başardı. Sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Turgay Güven, yıllar önce kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürdü ve sonunda objektifini yurt dışına çevirdi.

İLK ÇEKİMLER BELÇİKA, FRANSA VE HOLLANDA'DA

1985, Bulgaristan doğumlu olan Turgay Güven, firmasının yurt dışındaki ilk şubesini doğduğu topraklarda açtı. Bu sayede ekibiyle birlikte tüm Avrupa ülkelerinde aktif olarak hizmet vermeye başlayan başarılı fotoğrafçı, ilk düğün çekimlerini Bulgaristan'ın yanı sıra Belçika, Fransa ve Hollanda'da gerçekleştirdi.

YURT DIŞINA AÇILMANIN GURURU

Çalışmalarını sosyal medyada paylaşmaya başladıkça ilginin arttığını dile getiren Turgay Güven, Bursa'dan Avrupa'ya uzanan serüveni hakkında şunları söyledi: "Bugüne kadar yüzlerce çiftin mutluluğuna ortak oldum. Daha önce Bulgaristan, Maldivler ve İtalya'da gelin-damat çekimi gerçekleştirmiştim. Şimdi ise kendi firmamla yurt dışına açılmanın gururunu yaşıyorum."

ÇEKİM ÖNCESİNDE GELENEKLERİNİ ARAŞTIRIYORUZ

Turgay Güven, yabancı çiftlerle gerçekleştirdiği düğün çekimlerinde gelenek ve görenekleri araştırdıklarını da belirtti: "Farklı ülkelerde yaptığımız çekimler çok eğlenceli geçiyor. Öncesinde fotoğraflarını çekeceğimiz çiftler hakkında bilgi topluyoruz, adetlerine varana kadar araştırma yapıyoruz ve konsepti bu bilgiler ışığında belirliyoruz. Onlarla birlikte güzel bir süreç geçiriyoruz. Tüm bu deneyimler paha biçilemeyecek kadar kıymetli benim için."

Etiketler : fotoğraf turgay güven sosyal medya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX