0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2019 Cumartesi 10:35:00 - Güncelleme:14 Eylül 2019 Cumartesi 10:36:00

AÖF diplomaları nereden, ne zaman alınır? AÖF 3 ders sınavından geçenlerin diplomaları geldi mi?

AÖF diplomalarının ne zaman ve nereden alınabildiği, öğrenciler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde uygulanan AÖF 3 ders sınav sonuçlarına göre, sınavda başarılı olan ve mezun olma hakkını elde eden öğrenciler diplomalarını almak istiyor. Mezun öğrenciler, diplomalarını ne zaman ve nereden alabileceklerini araştırıyor. Arama motorlarında "AÖF diplomaları nereden, ne zaman alınır? AÖF 3 ders sınavından geçenlerin diplomaları geldi mi?" soruları yoğunlaşıyor. Öğrencilerin AÖF diplomalarını ne zaman ve nereden alabileceklerinin bilgisi haberimiz içerisinde yer alıyor.

AÖF diplomaları nereden, ne zaman alınır? AÖF 3 ders sınavından geçenlerin diplomaları geldi mi? sorularının yanıtı öğrenciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde uygulanan AÖF 3 ders sınav sonuçlarına göre, sınavda başarılı olan ve mezun olma hakkını elde eden öğrenciler diplomalarını ne zaman ve nereden alabileceklerini öğrenmek istiyor. Kaldığı son 3 dersten geçebilme şansını değerlendirmek isteyen öğrenciler 27 Temmuz'da gerçekleşen AÖF 3 ders sınavına girmişti. Sonuçlar 6 Ağustos'ta erişime açılmıştı. Sınav sonuçlarını öğrenen başarılı öğrencilerin diploma sevinci sürüyor. Öğrenciler, AÖF diplomalarını eline almak istiyor. 

AÖF DİPLOMALARI NEREDEN, NE ZAMAN ALINIR?

AÖF, Üç Ders sınavına göre mezun olanların diplomaları hakkında bir duyuru yayınladı. Duyuruda sınavdan başarılı olarak mezun olma hakkı kazananların diplomalarının bağlı oldukları Açıköğretim bürolarına gönderildiği belirtiliyor. Buna göre, AÖF mezunları diplomalarını istedikleri zaman bağlı oldukları büroya giderek alabilecek. AÖF tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

AÖF DİPLOMA DUYURUSU

Açıköğretim Sistemine göre öğrenim gören öğrencilerimizden 2018-2019 öğretim yılı Üç Ders Sınavı sonucuna göre başarılı olup mezun olanların diplomaları bağlı oldukları Açıköğretim bürolarına gönderilmiştir.

Diploma, mezunumuza veya yasal vekiline bağlı olduğu büro tarafından imza karşılığında teslim edilmektedir. Ayrıca diplomalar adrese gönderilmemekte ya da bürolar arası transfer yapılmamaktadır.

Mezunlarımızı tebrik eder, yaşam boyu öğrenmenin öncüsü Anadolu Üniversitesi olarak giriş sınavsız İkinci Üniversite fırsatı ile sizleri tekrar aramızda görmek isteriz. Giriş Sınavsız İkinci Üniversite fırsatı ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru yapmak için ikinciuniversite.anadolu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX