0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Kasım 2017 Çarşamba 11:06:00 - Güncelleme:29 Kasım 2017 Çarşamba 11:11:00

Putin'in herkesten gizlediği kızının kim olduğu açıklandı

Putin'in ailesini sır gibi sakladığı biliniyor. Fakat Putin bunu artık saklayamıyor. Reuters, akrobasi dansçısı Katerina Tikhonova'nın Putin'in kızı olduğunun kesinleştiğini bildirdi. WRRC Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Manfred Mohab Reuters'e yaptığı açıklamada Tikhonova'nın Putin'in kızı olduğunu bildiğini söyledi.

Akrobasi dansları camiasından bir meslektaşı, dansçı Katerina Tikhonova'nın RusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin'in kızı olduğunu doğruladı.

Putin'in kızı Katerina

FEDERASYONDAN DOĞRULAMA GELDİ

Reuters'in haberine göre doğrulama, Dünya Rock'n Roll Federasyonu'ndan (WRRC) bir yetkiliden geldi. Ajans, ilgili haberi 2 yıl önce yapmış ancak Rus kaynaklarınca iddialar yanıtsız bırakılmıştı.

Rus Gazprombank yönetim kurulu başkan yardımcısı Andrey Akimov da 2015 yılında Reuters'e, Tikhonova'nın Putin'in kızı olduğunu söylemiş ancak daha sonra açıklamasını

reddetmişti.

Putin, özel yaşamı konusunda hassas olmasıyla biliniyor ve kızları Maria ile Katerina'yi kamuoyunun gözünden uzak tutuyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX