0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Haziran 2020 Pazartesi 16:25:00 - Güncelleme:22 Haziran 2020 Pazartesi 16:31:00

İran: Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti'ni destekliyoruz

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in askeri danışmanı General Hüseyin Dehghan, Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti'ni desteklediklerini söyledi.

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in askeri danışmanı General Hüseyin Dehghan, İran’ın Libya’da Ulusal Mutabakat hükümetini desteklediğini söyledi. İran’ın Libya’da Halife Hafter güçlerine destek verdiği iddialarına ilişkin konuşmanın saçma olduğunu söyleyen General Dehgan, “Libya’da uluslararası meşrutiyeti tanınan Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’ni destekliyoruz ve Libya’da siyasi bir çözüm çağrısında bulunuyoruz” dedi. ABD ile müzakere konusuna da işaret eden General Dehgan, ABD ile kesinlikle müzakere olmayacağını belirterek, “Trump ile asla görüşmeyeceğiz, çünkü onu cumhurbaşkanı değil suçlu olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.

Etiketler : İran Lideri Ayetullah Ali Hamaney General Hüseyin Dehghan askeri danışman Libya Hafter ABD Trabus Libya UMH haber dünya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX