0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Şubat 2023 Perşembe 18:20:00 - Güncelleme:09 Şubat 2023 Perşembe 18:20:00

Gürcistan: Türk halkının yanındayız

Kaynak: AA

ABONE OL

Gürcistan Parlamentosu Başkanı Şalva Papuaşvili, zor zamanlarda Türkiye'nin yardımını hep hissettiklerini belirterek, "Türk halkının yanındayız ve bu zor anlarda yardıma hazırız." dedi.

Gürcistan Parlamentosu Başkanı Şalva Papuaşvili, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sonra Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliği'nde açılan taziye defterini imzaladı.

Burada gazetecilere konuşan Papuaşvili, Türk halkıyla dayanışma içinde olduklarını vurgulayarak, "Türk halkının yanındayız ve bu zor anlarda yardıma hazırız." dedi.

"Gürcistan, zor anlar olduğunda Türkiye'nin yardımını daima hissetti"

Türkiye'de afet bölgesine gönderilmek üzere parlamentoda yardım toplamaya başladıklarını kaydeden Papuaşvili, "Gürcistan, zor anlar olduğunda Türkiye'nin yardımını daima hissetti. Türk dostlarımıza destek olmak dostluğumuzun bir parçasıdır." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Papuaşvili, Gürcistan'dan gönderilen arama kurtarma ekiplerin Türkiye'de görev yaptığını aktardı.

Etiketler : Gürcistan deprem türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX