0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Şubat 2023 Çarşamba 15:00:00 - Güncelleme:08 Şubat 2023 Çarşamba 15:00:00

Bild gazetesi depremi Almanya'ya uyarladı: Bütün ülke sarsılırdı

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Almanya merkezli basın kuruluşu Bild, 7,7 büyüklüğündeki depremin etki haritasını Almanya'ya uyarladı. "Eğer olsaydı, bütün Almanya sarsılırdı" dedi.

"Ya bu Almanya'da olsaydı?"

Almanya'daki Bild gazetesi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen şiddetli depremi, etki haritasını Almanya haritasına uyarlayarak okuyucularına aktardı.

"Türkiye ve Suriye'deki deprem alanı o kadar büyük ki neredeyse tüm Almanya sarsılırdı. Merkez üssü ülkemizin ortasında olsaydı, sadece en güneyi ve en kuzeyi sallanmazdı." denildi.

Almanya'daki birçok bölgenin depremden yoğun bir şekilde etkileneceğini belirten Bild, "Frankfurt, Stuttgart, Wiesbaden, Dortmund, Würzburg, Mannheim ve Hanover gibi şehirler bu felaketin en ağır yükünü çekecek ve ciddi şekilde tahrip olacaktı. Sadece bu şehir merkezlerinde milyonlarca insan etkilenecekti" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX