0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ekim 2020 Perşembe 14:44:00 - Güncelleme:08 Ekim 2020 Perşembe 14:44:00

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den önemli açıklamalar

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaşanan çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Aliyev "Ermenilerin tutumu tarihsel yalanlara ve uluslararası hukukun norm ve ilkelerinin ihlallerine dayanırken, bizim tutumumuz uluslararası hukukun norm ve ilkelerine ve tarihi adalete dayanmaktadır" dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev,

"AGİT Minsk Grubu eşbaşkanları olan uluslararası toplumun statükonun kabul edilemezliği ve değişmesi konusundaki tüm çağrıları havada kalıyor.

Ermenilerin tutumu tarihsel yalanlara ve uluslararası hukukun norm ve ilkelerinin ihlallerine dayanırken, bizim tutumumuz uluslararası hukukun norm ve ilkelerine ve tarihi adalete dayanmaktadır.

Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bugün, anlaşmazlığın aktif bir aşamada olduğu ve bunu kimin çözme potansiyeline sahip olduğu açıktır. Azerbaycan'ın haysiyet, adalet ve samimiyetiyle saygı duyduğu ülkeler, uzun vadeli barışın teminatı olacaktır" dedi.

Etiketler : Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev AGİT Minsk Grubu eşbaşkanları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX