0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

ÖSO ve yerel lojistiğin önemi-8 

Gelelim başka bir muhalefet jargonuna: Vay efendim ÖSO nasıl Kuvâ-yi Milliye ile mukayese edilirmiş!.. 

Bunu seslendirenlerin bir kısmı bizim eski mahallenin mahsulleri… Bir kısmı da sol zeminde yetişen liberal görüntülü birazcık muhalif aydın, yazar-çizer takımı… Bu ikincilerin ruhunun derinliklerinde Can Dündarcılık yatıyor. Konjonktüre uyum sağlayıp, savrulmaya maruz kalmamak için patinaj yapanlar bunlar!.. 

Kuvâ-yi Milliye’nin arkasına sığınarak, Mehmetçiğin yerel lojistiğinin altını oyma kurnazlığına yatmışlar!.. 

Bunların çoğu, 1920’lerin şartlarında yaşasalardı, muhtemelen Kuvâ-yi Milliye’nin karşısında yer alırlardı. Çoğu, Kuvâ-yi Milliye kelimelerini dahi telaffuz etmez, “ulusal güçler” gibi ne idiği belirsiz, tarihî terimin içini boşaltma amaçlı bu iki kelimeyi kullanırlardı. 

Şimdi kalkmışlar, kollarını kıçlarından dolandırarak kulaklarını göstermeye çalışıyorlar… İnternetten apardıkları bazı bilgi(!)lerle kafaları bulandırmaya çalışıyorlar. 

“Efendim ÖSO hakkında fazla ve sağlıklı bir bilgimiz yok!.. El-Kaide ile ilişkileri vardı, içinde ne zaman ne yapacakları belli olmayan gruplar var… Aman dikkatli olalım, o kadar da yüceltmeyelim…” 

Bak sen şu kurnazlara… Sanki ÖSO kahraman ordu, bizim Mehmetçiğimiz onların yedek lastiği!.. 

Bak, bak sen şu suret-i haktan görünen maskeye!.. 

Ulan ahlaksız maskeliler! Siz Türk Ordusu’nu ve komuta kademesini herhalde o üniformayı kirleten Feto uşaklarından ibaret sayıyorsunuz!.. Bu Ordu’nun iki bin yıllık bir hafızası var… Merak etmeyin… Bu Ordu’nun komuta kademesi, Nişantaşı cafelerinden yetişmedi! Aslında karın ağrınızı bu millet fark ediyor: Mehmetçiğin Afrin dağlarındaki tekbir sesleri sizi rahatsız ediyor! Hem bunu itiraf edemediğiniz için, hem de gelecek askerî ve siyasî başarıdan dolayı Erdoğan’ın karizması daha da güçleneceği için uykularınız kaçırıyor, hazmedemediğiniz bu!.. 

Kalbiniz, gönlünüz başka türkülerin hasretiyle yanıp tutuşuyor. Ama gel gör ki dilleriniz milletten korkuyor, elinizdekileri kaybetme korkusuyla bunları seslendiremiyorsunuz… Sadece tarla fareleri gibi zaman zaman başlarınızı delikten çıkarmakla yetiniyorsunuz!.. 

Allah Kerim’dir ve mazlumların/masumların maruz kaldığı bu zulme, Mehmetçiğin eliyle son verecektir! 

Prof. Dr. Mehmet Çelik Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX