0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2018 Cumartesi 09:43:00 - Güncelleme:24 Şubat 2018 Cumartesi 09:48:00

İstanbul'da hırsızlık cinayeti! Yaşlı adam öldürülen Hüsniye'sinin ardından son kez baktı

İstanbul'un Fatih ilçesi Ayvansaray semtinde yaşayan 82 yaşındaki Hasan Kaya cuma namazını kıldıktan sonra döndüğü evinde karısı Hüsniye Kaya'yı (80) kanlar içerisinde yerde yatar halde buldu.

İstanbul'un Fatih ilçesinde yürekleri kanatan bir olay yaşandı. Eve geldiğinde eşini kanlar içinde gören Hasan Kaya büyük bir şok yaşadı. Yaşlı adamın bağırarak yardım istemesi üzerine eve koşan komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaşlı kadına yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapıp hayata döndürmeye çalıştı. Kadının hayat belirtisi vermesi üzerine ağır yaralı kadın, Fatih'teki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hüsniye Kaya burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüsniye Kaya'nın sırtından bıçaklandığı ve darp edildiği belirlenirken kolunda bulunan 5 bileziğin de kayıp olduğu anlaşıldı. Hırsızlık amacıyla öldürüldüğü düşünülen yaşlı kadının katilinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Yaşlı kadının damadı Ali Oruç, "Camdan bakar, tanımadığı kişilere kapıyı açmazdı. Gelen kişi muhtemelen tanıdık birisiydi" diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX