0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2017 Cumartesi 17:15:00 - Güncelleme:18 Şubat 2017 Cumartesi 17:16:00

Diri diri toprağa gömdüler

Adana’da uzun süre park halindeki bir otomobilden şüphelenen vatandaşlar, aracın koltuğunda da kan lekeleri görünce durumu polise bildirdi. Polisin soruşturması ise, vahşi bir cinayeti ortaya çıkarttı.

 

Adana’da Mehmet Sait S. ve ağabeyi Halil S., kendilerini dolandırdıklarını öne sürdüğü Gökhan Nas’ı, önce otomobilin içinde darp edip işkence yaptı, ardından da bayılan genci diri diri toprağa gömdü. Vahşi cinayet ise, Nas’ın kullandığı otomobilin uzun süre park halinde kalmasından şüphelenip, aracın koltuğundaki kan izlerini gören vatandaşların, durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Gencin cesedi, gömüldüğü yerden çıkartılırken, Mehmet Sait S. gözaltına alındı, kardeşi Halil S. de her yerde aranıyor.

 

KOLTUKTA KAN İZLERİ

Olay, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Güneşli Mahallesi’nde meydana geldi. 01 DPP 54 plakalı otomobilin, uzun süre park halinde beklemesinden şüphelenen mahalle sakinleri, araca yaklaştıklarında koltuk üzerindeki kan lekelerini fark edince durumu da polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, kısa sürede otomobilin sahibine ulaştı. Araç sahibi de otomobilini arkadaşı Gökhan Nas’a verdiğini, uzun süredir de onda olduğu bilgisini verdi.                               

BİR SÜREDİR KAYIPTI!

Bunun üzerine polis, ailesiyle görüştüğü Gökhan Nas’ın, son olarak Mehmet Sait S. ve ağabeyi Halil S. ile birlikte dışarı çıktığını ve kendisinden bir daha da haber alınamadığını öğrendi. Soruşturmasını derinleştiren polis, diğer iki şahsı yakalamak için de çalışma başlattı. Mehmet Sait S., kıskıvrak yakalanırken, ağabeyine de ulaşılamadı. Emniyette sorgulanan S., Nas ile bir plastik doğrama işi yapmaya başladıklarını anlattı.

 

GÖKHAN BİZİ DOLANDIRDI

Mehmet Sait S., “İlk etapta Gökhan, iş yaptığımız kişiden 4 bin 500 lira para alıp, bize sadece 100’er lira verdi. Daha sonra da 2 bin 80 lira alıp, bize bu kez 50’şer lira verdi. Son işte de paramızı, iş yaptığımız kişiden bizzat kendimiz almak istedik. Ama Gökhan buna karşı çıktı ve bizi engelledi. Beraber iş yapıyorduk, ancak Gökhan bizi dolandırdı. Biz de payımıza düşen parayı istedik” dediği öğrenildi.

 

BAYILTIP TOPRAĞA GÖMDÜK

Mehmet Sait S., ifadesinde ayrıca; “Gökhan paralarımızı vermeyince kendisiyle akşam buluştuk. Otomobil içerisinde onu darp edip, işkence yaptık. Daha sonra bayıldı. Ağabeyimle birlikte aracı Bahçelievler Mahallesi’ndeki eski bir kum ocağına gidip, burada Gökhan’ı diri diri toprağa gömdük” diyerek, kan dondurucu cinayeti itiraf etti. Polis, Gökhan Nas’ın cesedinin gömüldüğü yere gitti. Üzeri taş ve kayalarla kapatılan bölgeyi temizledikten sonra yapılan kazı çalışmasıyla Nas’ın cesedine ulaştı. Ceset, otopsi için Adli Tıp’a kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Halil S. de her yerde aranıyor.

 

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX