0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2019 Perşembe 10:40:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2019 Perşembe 10:43:00

Başakşehir'deki duvar göz göre göre çökmüş

Başakşehir'de çökerek bir kişinin ölümüne yol açan istinat duvarında, olaydan önce derin yarıklar oluştuğu ortaya çıktı. Çatlakları görüntüleyen çocuğun 'Burası çöker' dediği görüldü. 

Kayaşehir'de önceki gün 17.45'te çöken istinat duvarının üzerindeki yolun olaydan önce çatlamaya başladığı iddia edildi. Olay meydana gelmeden önce, site sakinlerinden bir çocuk duvarın üstündeki yolda geniş çatlakların oluştuğunu cep telefonuyla kayıt altına aldı. Videoda, daha önce gördüğü çatlakların git gide açıldığını belirten çocuğun “Böyle giderse burası çöker” dediği duyuldu. Çocuğun yanından geçen bir aracın şoförünü, yolun çok kötü olduğunu söyleyip, “Aman abi dikkat et” diyerek uyarıda bulunduğu görüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, olayla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. Enkazdan cansız bedeni çıkarılan Fatih Göztepe isimli vatandaşın, 2 çocuk babası olduğu ve olay sırasında evine gittiği öğrenildi.

KARTAL'DA FACİADAN DÖNÜLDÜ

İstanbul Kartal’daki Cevizli mahallesi Yılmazer sokaktaki bir sitenin bahçe duvarı, gece saatlerinde sert esen rüzgarın da etkisiyle, park halindeki 4 aracın üzerine devrildi. Olayı sabah uyandıklarında fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken o esnada duvarın yanında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX