0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2016 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:20 Ekim 2016 Perşembe 14:53:00

37 dilde darbe girişimi belgeseli

Turist Rehberleri Birliği, FETÖ'nün 15 Temmuz ihanetini dünyaya anlatmak için çalışma başlattı. Belgesel niteliğindeki kısa film değişik ülkelerin medyaları aracılığıyla tanıtılacak.

TURİST Rehberleri Birliği (TUREB) tarafından 37 dilde hazırlanacak ve sosyal paylaşım siteleri ile çeşitli ülkelerin medya organlarında yayınlanacak kısa filmler için çalışma başlatıldı. Belgesel niteliğinde çekilen filmlerle, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin dünya kamuoyuna tüm açıklığıyla anlatılması amaçlanıyor. 


OYUN BOZULACAK 
TUREB'in başlattığı çalışma kapsamında, “Türkiye üzerine oynanan oyunları kınıyoruz” temasıyla hazırlanacak kısa filmler ile ülke aleyhinde yapılan ve turizme de zarar vermeyi hedefleyen algı yaratma çabaları boşa çıkarılacak.  


KARA PROPAGANDA 
Temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e giden TUREB Başkanı Ahmet Zeki Apalı, başta Avrupa olmak üzere birçok ülkede televizyon yayınlarıyla Türkiye aleyhinde oluşturulmaya çalışılan kara propagandanın önüne geçmek için çalışma başlattıklarını söyledi. Alaplı, “37 farklı lisanda 15 Temmuz'un bir tezgah olduğunu anlatan kısa film hazırlıyoruz. Bunları sosyal paylaşım sitelerinden ve çeşitli ülkelerin medya organlarında yayınlayacağız.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX