0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2019 Cuma 14:14:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 11:04:00

17 Mayıs Günlük Burç yorumları: Bugün burcunuzu neler bekliyor?

17 Mayıs Günlük Burç yorumları araştırılıyor. Bugün burcunuzu neler bekliyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Burç, insanın doğum anında Güneş'in hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel bir alanın sembolik ifadesi olarak biliniyor.

17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Koç; bugün keyfine ve konforuna önem verebilir, maddi konular ve kazanımlarını ön planda tutabilirsin. Bu aralar görebileceğin rehber rüyalar geleceğine ışık tutabileceği gibi sakinleşmene de yardımcı olabilir. Gün içinde arkadaşlarına karşı biraz alıngan ve duygusal bir tutum içinde olabilirsin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Boğa; Bugün sevdiklerin için kendinden taviz verebilirsin. Beklentilerini dile getirdiğin üslup yüzünden yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Spekülatif bazı haberlere karşı hazırlıklı olmalısın. Her duyduğuna inanma. Özel ilişkinde kıskançlık ve sahiplenme sorunları yaşaman mümkün.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili İkizler; gerek işin gerekse ailevi konuların yüzünden yoğun günler geçirdiğin için bugünü sakinleşip dinlenerek geçirebilirsin. Aşırı hassas ve duygusal olabilirsin. Girdiğin ortamın enerjisinden çok fazla etkilenmen mümkün. Bugün arkadaşların ya da partnerinle olan sorunlu ilişkileri sonlandırabilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç; günün ilk saatlerinde çelişkili duygular içinde olabilirsin. Güçlü sezgilerin hislerine yön verebilir, bu sayede içine sinmeyen kişi ve olaylardan uzak durabilirsin. Daha fazla çalışman ve üretmen gerekebilir, gücünün farkına varmalı, geri planda kalmayı tercih ettiğin alanlarda mantıklı ve atik olmalısın.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Aslan; İş ve sosyal yaşamına dair hedeflerini gerçekleştirmeni sağlayacak kişilerle bir araya gelebilir, projelerini paylaşabilir, uzun vadeli planlar yapabilirsin. Günün büyük çoğunluğunu ailenle ve evinde geçirmek isteyebilirsin. Aile büyüklerinden birinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Başak; bugün eğlenmekle çalışmak arasında gidip geldiğin bir gün olabilir. İşini ve günlük rutinlerini eğlenceli hale getirmen mümkün. İletişim konusundaki yeteneklerin sayesinde insanları çok iyi yönlendirebilirsin. Art niyetin yok fakat bu dönemi kendi çıkarlarına göre şekillendirebilirsin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Terazi; bugün duygusal anlamda karmaşık hisler içinde olabilirsin. Ailevi konular ve evle ilgili sıkıntılar seni kısıtlıyor olabilir. Fırsat olarak karşına çıkabilecek durumlara hemen atlamamalı, durumu analiz etmeli ve zamana yaymalısın. Yeteneklerini kullanarak daha fazla gelir elde edeceğin girişimlere kalkışabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Akrep; bugün ilişkiler, iş birlikleri ve kariyer alanında oldukça etkili olabilirsin. Sınırlarını zorlayarak yaşamınla ilgili kararlar alabilir, kime nereye kadar güveneceğini sorgulayabilirsin. Kendin ve partnerin için aksiyon alabilirsin. Fiziksel görümünde değişikliklere gidebilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yay; bugünü biraz içine kapanık ve duygusal geçirebilirsin. Para konularında ve aşk hayatında merdivenleri çıkmakta zorlandığın bir gün içinde olabilirsin. Günün enerjisi meditasyon ve enerji çalışması yapmak için uygun. Bazı gerçekleri görmek için basit ve pratik çözümlere odaklanmalısın.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Oğlak; nihayet keyif alabileceğin, hedeflerin doğrultusunda adımlar atabileceğin bir gündesin. Gücünü ve iradeni yönlendirebilir, isteklerini gerçekleştirmek için nasıl bir yol haritası çizebileceğini belirleyebilirsin. Aşk ilişkilerinde sağlam ve uzun vadeli kararlar alabilir, geleceğe daha güvenle bakabilirsin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Kova; son günlerde yaşanan hareketlilik ve haberleşme trafiğinin ardından öğle saatlerinden itibaren daha temkinli ve kontrollü olabilirsin. Kariyerini sağlamlaştırdığın, bir anda patlama yaratacak başarılara imza atacağın bir döneme giriş yaptın. Güçlü sezgilerin, kariyerinde ihtiyacın olan derin konuları araştırman için motive edebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Balık; bugün zekânı ve yaratıcılığını kullanarak sansı ayağına getirebilir, ufkunu açacak kişilerle tanışabilir, istek ve umutlarına bir adım daha yaklaşabilirsin. Düşünce yapını yenileyeceğin ve kalıplarını kıracağın bir dönemdesin. Şuan her şey mükemmel olmasa da içindeki huzur ve sükûnet ne yapman gerektiğini sana söyleyebilir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX