0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Temmuz 2019 Pazartesi 08:49:00 - Güncelleme:15 Temmuz 2019 Pazartesi 08:51:00

15 Temmuz sözleri! En güzel 15 Temmuz resimli mesajları, kısa, uzun mesajlar!

15 Temmuz mesajları yoğun bir şekilde araştırılıyor. En güzel 15 Temmuz kutlama mesajları, resimli, kısa, uzun mesajlar haberimizin içerisinde yer alıyor. Demokrasi ve Milli Birlik Günü olan 15 Temmuz büyük bir coşku ile çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 15 Temmuz tarihi, darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anmak amacı ile Demokrasi ve Milli Birlik Günü adıyla 2017'de resmi tatil olarak ilan edildi. Demokrasi zaferinin yaşandığı bu anlamlı günde sevdiklerine mesajlar atmak isteyenler için en anlamlı mesajları derledik...

15 Temmuz mesajları yoğun bir şekilde araştırılıyor. En güzel 15 Temmuz kutlama mesajları, resimli, kısa, uzun mesajlar haberimizin içerisinde yer alıyor. Demokrasi ve Mill Birlik Günü olan 15 Temmuz büyük bir coşku ile çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 15 Temmuz tarihi, darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anmak amacı ile Demokrasi ve Mill Birlik Günü adıyla 2017'de resm tatil olarak ilan edildi. Demokrasi zaferinin yaşandığı bu anlamlı günde sevdiklerine mesajlar atmak isteyenler için en anlamlı mesajları derledik... 

15 TEMMUZ MESAJLARI
15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine.

Şehitler ölmez vatan bölünmez ezan dinmez bayrak inmez…

Nasılsın diye sorma, ülkem gibiyim işte, bir yanım kan, bir yanım gözyaşı..

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar, senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim! 

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine

Biz rahat uyuyalım diye vatan evlatları ebediyen uyudu.

VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad ediyoruz.

Vatan için katlanılan ölüm kadar, tatlı ve şerefli bir ölüm var mıdır? 15 Temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi yad ediyoruz.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmişti.

TBMM’de 15 Temmuz tarihinin resmi tatil olarak ilan edilmesiyle ilgili karar şöyleydi;

MADDE 1- (1) Ankara İline bağlı “Kazan İlçesi”nin adı “Kahramankazan” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2- (1) 17.3.1981 tarihli ve 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “ve 1 Mayıs günü” ibareleri “,1 Mayıs günü ve 15 Temmuz günü” olarak ve birinci fıkrasının (C) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“C) 1 Ocak günü yılbaşı tatili, 1 Mayıs günü Emek ve Dayanışma Günü ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü tatilidir.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX