0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2018 Cuma 02:00:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2018 Cuma 02:00:00

Yeni hoca Trabzonsporlu olacak

Trabzonspor Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna “Kulübe geçmişte hizmet etmiş, çalışmış, hoca ve futbolcu olarak bulunmuş” bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNEŞ

KURDAKİ ARTIŞ TUZ BİBER EKTİ 

TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulübün ekonomik durumu, sezon planlaması, oyuncu ve teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Önceliğin ekonomi olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Dövizdeki yükseliş büyük sıkıntı yaşatıyor. Buna bağlı olarak sponsorluklarda da zorluklar yaşanacağını düşünüyoruz. Yani ödemelerdeki artış, gelirlerdeki azalışla birlikte kulüplerin zor günler geçireceğini şimdiden söyleyebilirim. Zaten ekonomik sıkıntılarımız vardı” dedi.

HOCA ARAYIŞI SÜRÜYOR 

BORDO-Mavili yönetici, hoca arayışlarına ilişkin ise şunları söyledi: “Trabzonspor'a geçmişte hizmet etmiş kişilerden olmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Bizim düşündüğümüz teknik adamların da Trabzon'a gelmeye müsait olması, bu zorlu serüvene bizimle birlikte çıkmayı arzu etmesi lazım. Böyle bir uygun isimde buluşamazsak bir yabancı hoca da düşünülebilir. Çünkü Trabzonspor sonuç olarak sezonu hocasız geçiremez. Arayışlarımız bu şekilde devam ediyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX