0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2018 Perşembe 08:36:00 - Güncelleme:20 Eylül 2018 Perşembe 08:38:00

Rus basınında Rodrigues isyanı!

Aslan’ın 3-0’lık Lokomotiv Moskova galibiyeti, Rus basınında geniş yer buldu. Öne çıkan isimse 27 yaşındaki sol kanat oyuncusuydu. “Koca takım, bir adamı tutamadı” denildi.

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne 3-0’lık ezici Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlayan G.Saray, Rus basınını şaşkına çevirdi. Rodrigues’le ilgili, “Koca Lokomotiv Moskova takımı bir Rodrigues’i durduramadı. Adam sol kanadı otobana çevirdi” yorumları yapıldı. Sport Express gazetesi, “Lokomotiv Galatasaray’a farklı yenildi” başlığıyla haberi okuyucularına duyururken, Eurosport ise “İstanbul’da ‘Lokomotiv’ kazası” manşetini kullandı.

YETERLİ PERFORMANS YOKTU

Komsomolskaya Pravda gazetesi, “Lokomotiv, İstanbul’daki ilk maçında G.Saray’a kaybetti” manşetinin kullanıldığı haberde, Rus teknik adam Semin’in takımının yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremediği belirtildi. Kommersant gazetesinde ise Lokomotiv Moskova’nın galibiyet için yeterli performans gösteremeyerek Devler Ligi’ne kötü başlangıç yaptığı ve Galatasaray karşısında farklı yenildiği değerlendirilmesinde bulunuldu.

 Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX