0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:48:00

Riza Durmusi’de anlaşma yakın

Kolarov transferini rafa kaldıran Fenerbahçe, Lazio’dan Riza Durmisi ile her konuda anlaştı. İtalyan ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinde görüşmeler sürüyor. Tarafl arın anlaşması çok yakın.

GÜNEŞ

 ■ FENERBAHÇE, sol bek transferinde rotasını değiştirdi… Aleksandar Kolarov için Roma’yı ikna edemeyen Sarı-Lacivertliler, aradığını Başkent’in diğer takımı Lazio’da buldu. İtalyan ekibine geçen yıl katılan ancak beklentileri karşılayamamasının ardından yeni sezon planlamasına alınmayan Riza Durmisi için harekete geçen Fenerbahçe, transferde önemli mesafe kat etti… İlk olarak tecrübeli oyuncuyla görüşen Sportif Direktör Daien Comolli, prensip anlaşmasına vardı.

POZİSYON HATASI YAPABİLİYOR

 ■ İTALYAN ekibiyle yapılan pazarlıklar ise devam ediyor… Fenerbahçe sözleşmeye satın alma opsiyonu olarak 4 milyon euro koydurmak isterken, Lazio ise 6 milyon euro talep ediyor. Gelen bilgilere göre taraflar 5 milyon euroda anlaşacak. Transferin hafta başında netleşmesi ve Danimarkalı oyuncunun İstanbul’a gelmesi bekleniyor. 1.68 m. boyundaki Durmisi, sol bekin yanı sıra sol açıkta da forma giyebiliyor. Danimarkalının tek dezavantajı zaman zaman pozisyon hatası yapması…

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX