0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2017 Perşembe 13:35:00 - Güncelleme:07 Aralık 2017 Perşembe 16:34:00

Real Madrid, Championship oyuncusuna mektup yolladı

Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, alkış alacak bir hareketin altına imza attı.

İngiltere Championship takımlarından Sunderland forması giyen ve dizinden ciddi bir şekilde sakatlanıp 10 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan 23 yaşındaki İngiliz futbolcu Duncan Watmore, ameliyata girmeden önce hoş bir sürprizle karşılaştı.

Real Madrid kulübü, Duncan Watmore'ın trajik sakatlığını unutmadı ve futbolcuya yolladığı mektupta geçmiş olsun dileklerini iletti. Real Madrid'in mektubunda ''Sevgili Duncan, Başkanımız Florentino Perez olmak üzere tüm Real Madrid çalışanları, diz sakatlığını hemen atlatmanı dileriz'' sözlerine yer verildi.

Real Madrid'in yaptığı hoş jesti Twitter'dan paylaşan 23 yaşındaki futbolcunun babası Ian Watmore ''Duncan, ameliyata girmeden önce bu mektup onu bekliyordu. Real Madrid ne kadar klas bir takım. Umarım tekrar Şampiyonlar Ligi'ni kazanırlar!'' sözlerini kullandı.

Oyuncunun hayranları da Twitter üzerinden oyuncunun futboldan uzak kalacağı her anın sadece takımları için değil, tüm futbolseverler için büyük bir kayıp olacağını belirttiler.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX