0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:30 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00

Pato heyecanı

Transfer süresinin bitmesine sayılı günler kala Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine Alexandre Pato geldi…  G.Saray’a yakın kaynaklar da Sambacı ile görüşmeler yapıldığını doğruladı. Bu haber taraftarlarda heyecan yarattı.

ASLAN EMOJİSİ PAYLAŞTI 

 

■ Galatasaray'da Modeste transferi olmayınca forvet konusunda yeni adaylar ortaya çıktı. Golcü için Niasse, Gignac, Aboubakar, Niang, Okaka ve Diouf'un adı anılırken dün Alexandre Pato'dan bir sürpriz geldi. Çin'in Tianjin Quanjian ekibinde forma giyen ve takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı forvetin resmi twitter adresinden yaptığı Aslan emojili paylaşım Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. 

 

YAKIN BİR İSİM DOĞRULADI 

 

■ SARI-KIRMIZILILAR’IN golcü adayları arasında olduğu belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun bu hareketi transfer iddialarını güçlendirdi. Galatasaray’a yakın olan bir isim de çıkan bu haberleri doğruladı ve fiyat konusunda anlaşıldığını bonuslar üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyledi. G.Saray’ın yeniden kadrosuna kattığı Ndiaye de imza atmadan birkaç gün öncesinde aslan emojisi paylaşarak transferi duyurmuştu. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX