0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2018 Salı 10:58:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2018 Salı 10:59:00

Özkan Sümer: Destek böyle zamanda gerekli

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, taraftara seslendi ve “Destek en önemli ihtiyaçlardan bir tanesidir. Trabzonspor'un böyle zamanda desteğe ihtiyacı var. Bu destek olduğu zaman her şey daha kolay halledilir” açıklamasını yaptı.

GÜNEŞ

TRABZONSPOR Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Başakşehir mağlubiyetinden ders çıkarılması gerektiğinin altını çizdi. Bordo-Mavili taraftarlara da seslenen Sümer, “Başakşehir maçında bir kısım eksiği, aksağı iyi tespit etmek lazım. Hataları görmeyle bu işleri düzeltemiyorsun. Hataları giderme yolunda nelere ihtiyacın var. Bunu iyi bilmek lazım. Trabzonspor'un yıllardır en büyük sorunu bu” açıklamasını yaptı.

SÜMER, şöyle devam etti: “İyileştirme pat diye ortaya çıkacak bir şey değil. İyileştirmenin en büyük, en önemli malzemesi de imkan. Bazen doğruyu bilirsin ama yapma imkanın olmaz. Bazen de imkanının el verir ama doğruyu yapabilecek bilgi olmaz. İyilikler bir anda oluşmuyor. Destek en önemli ihtiyaçlardan bir tanesidir. Trabzonspor'un böyle zamanda desteğe ihtiyacı var. Bu destek olduğu zaman her şey daha kolay halledilir.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX